Bijna op reis...
Door: Lonneke Hout
Blijf op de hoogte en volg Lonneke
26 Januari 2008 | Nederland, Rotterdam
Welkom bij mijn "dagboek". Ik ben zelf heel benieuwd hoe goed ik het ga bijhouden....schroom niet om me aan te sporen weer iets te schrijven :-)
Vanaf 7 februari 2008 ben ik op VN-missie in Cyprus. Op deze site kan je mijn belevenissen volgen. Helaas kan ik niet teveel vertellen over het werk daar. Via de mail zal ik mijn werk af en toe toelichten.
Groetjes
Lonneke
27 Januari 2008 - 18:42
Heidi:
Hallo Liefie! Heel veel plezier met je voorbereidingen en je kleine vakantie.. lekker uitslapen en je tas inpakken!! Dikke VETTE zoenen en ik mis je nu al! -
01 Februari 2008 - 07:10
Ruud Benjamins:
Je moeder vertelde mij dat je nu ook op een site te vinden was. Dus ben ik meteen even gaan kijken. Ik was natuurlijk wel een beetje nieuwsgierig. Maar ik heb je gevonden.
Ik wens je heel veel plezier in Cyprus toe. Hou iedereen maar goed in gaten.
En nog de groeten van je mams.
Groeten Ruud Benjamins -
08 Februari 2008 - 16:35
Heidi:
Je bent er al!!!! Is het leuk!?!??!?! KUSSIES!!!! -
15 Februari 2008 - 08:35
Marco:
Hee Zussie, Ik krijg honger van al die straatnamen ;-)
Ik hou je (via deze site) in de gaten en ben benieuwd wat je allemaal gaat meemaken.
Ben wel trots op je hoor. Mijn zussie die werk aan veiligheid, bouwen en boeren
Groeten,
Marcp -
18 Februari 2008 - 08:36
Anja:
Hallo daar. Goed idee zo'n eigen site. ik ga je volgen hoor! Laat weten welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn, want 6 mei komen Eric en ik voor 10 dagen naar Cyprus. Wie weet komen we elkaar wel tegen. Groetjes en maak er wat van! -
22 Februari 2008 - 21:07
Frank Maste:
Hallo Lonneke,
Lang niet gezien en gesproken!? Inmiddels heb ik vernomen dat je een half jaar in Cyprus bent. Zelf zit ik al weer 10 maanden in Bosnie Herzegovina(EUPM2-3. Eind van mijn missie is in zicht en dan weer naar huis. Heel veel succes in Cyprus en pas goed op je zelf1
Hartelijke groetjes uit Livni (BiH)
Frank Maste